Odnosi sa medijima

Mediji su ključ za prenošenje poruka koje o klijentu stvaraju željenu sliku u javnosti. Jedna poruka – jedna kockica mozaika. Svaki klijent ima svoj cilj i svoju poruku, ali je svima zajedničko – dobro isplaniran medijski nastup i slanje prave poruke. I onda nastaje mozaik… Mi smo tu da Vam pomognemo, da za Vas organizujemo pripreme za javne nastupe, konferencije za novinare ili plasiramo saopštenja za javnost. Da za Vas otvorimo vrata i uspostavimo i održavamo dobre odnose sa medijima u Vašem najboljem interesu.
Pogledajte naš portfolio

Strateško planiranje

Svaki klijent ima svoju misiju. HEADLINE je tu da kreira strategiju i osmisli taktiku koja će najbolje predstaviti Vašu. Kroz situacionu analizu govorimo Vam istinu, dajemo kritički pogled na Vas kao klijenta i na okruženje u kome poslujete, ne samo u datom momentu, već i u perspektivi. Tu smo da za Vas pripremimo celovit komunikacijski plan, da definišemo ciljeve i kreiramo poruke.

Pogledajte naš portfolio

POZICIONIRANJE BRENDA

Od kvalitetnih vina do dobrih automobila, HEADLINE Vam pomaže da na najefikasniji način predstavite svoj proizvod ili usluge ciljanoj javnosti. Tu smo da Vas posavetujemo i edukujemo, da za Vas organizujemo nastupe na sajmovima ili izložbama, da definišemo projekat od Vašeg interesa u skladu sa već usvojenom strategijom. Ključ uspešnog pozicioniranja brenda je obraćanje pravim ljudima u pravo vreme, a zajednički rezultat bolja prodaja Vašeg proizvoda.
Pogledajte naš portfolio

KRIZNI PR

Kada nastupi kriza, ne očajavajte. Ne produbljujte je. Mi brzo promišljamo, adekvatno reagujemo i uspostavljamo kontrolu nad problemom. Rešavamo ga kompetencijom i kredibilnošću. Krizne situacije najčešće su posledice loših procena, malih prihoda ili negativne ocene proizvoda. HEADLINE nudi podršku koja pravi razliku. Mi Vam omogućavamo spinovanje i brzu reakciju u medijima, u meri u kojoj je to potrebno kako bismo sačuvali Vaše ime i ugled.
Pogledajte naš portfolio

KONSALTING

PR je rezultat onoga šta drugi govore o vama. HEADLINE je tu da ispuni ovu misiju procenjujući, dajući Vam dobre savete u datom momentu i uputi Vas na pravi komunikacijski put. Mi smo tu da Vam pomognemo da se uključite u kreiranje sponzorskih i donatorskih projekata i da postanete društveno odgovorna kompanija.
Pogledajte naš portfolio

ODNOSI SA UTICAJNOM JAVNOŠĆU

HEADLINE je tim sa velikim iskustvom u radu u državnim institucijama. Poznajemo zakone, procedure, znamo na koja vrata treba zakucati. Mi znamo ljude.
Pogledajte naš portfolio

Kako možemo da pomognemo? Obratite nam se!