Upoznajte nas

MARINA GRIHOVIĆ

Marina Grihovic

Marina Grihović se pridružila Headline timu kao partner i General Manager u januaru 2009. godine. Kao stručnjak u oblasti korporativnih komunikacija, odnosa sa medijima i odnosa sa javnim i državnim sektorom, u prethodnom periodu je u saradnji sa svim zaposlenima izgradila stabilnu PR agenciju koja kreira strategiju komunikacije sa velikim domaćim i stranim kompanijama.

Marina iza sebe ima više od 20 godina staža – prvu dekadu je provela kao novinar i urednik najvećih tadašnjih dnevnih listova u Srbiji (Borba, Naša Borba, Blic, Glas javnosti), da bi posle promena 2000. godine prešla u Biro za komunikacije u Vladi dr Zorana Đinđića. Prošla je stručno usavršavanje u oblasti finansijskog PR-a u londonskom Sitiju. Nakon prelaska u najveću PR agenciju u Srbiji, McCann Erickson PR, radila je na projektima komunikacije sa velikim internacionalnim kompanijama i bankama, kao i političke kampanje.


ALEKSANDRA VELIČKOVIĆ

Aleksandra Velickovic

Kao Deputy General Manager, Aleksandra je zadužena za izvršno upravljanje i razvoj poslovanja u agenciji Headline, u kojoj je od samog osnivanja. Vođa je tima koji je specijalizovan za održivi razvoj, ekološke projekte i investicije. Njena karijera je sve vreme bila vezana za produkciju i marketing, a oblast u kojoj se specijalizovala je upravo polje komunikacije: strateško planiranje, krizno komuniciranje, korporativni PR, odnosi sa medijima. Pre Headline-a, Aleksandra je bila na odgovornim pozicijama u vodećim agencijama za PR i marketing u Srbiji, gde je upravljala projektima.


BOJANA TOŠIĆ

Bojana Tosic

Bojana Tošić, Deputy General Manager, pridružila se timu u julu 2009. godine, nakon rada u PR agenciji McCann Erickson PR. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, smer novinarstvo i komunikologija, gde je naučila prve PR lekcije. Tokom studija dodatno se obrazovala u BBC-evoj školi TV, radio i štampanog novinarstva, a medijsko iskustvo sticala je u ekonomskoj redakciji TV B92. Kroz rad u agencijama i sa mnogobrojnim klijentima, specijalizovala se za finansijski PR, brend PR, kao i promociju robe široke potrošnje. Velika posvećenost poslu i trud do sada su primetili i klijenti i novinari.


TANJA ŠAKOTIĆ

Tanja-Sakotic

Tanja Šakotić deo je Headline tima od samog osnivanja agencije 2008. godine, i sada je na poziciji Account Managera. Zadužena je, pre svega, za komunikaciju u oblasti robe široke potrošnje i korporativne komunikacije, a u prethodnom periodu izgradila je odlične odnose sa predstavnicima medijskih kuća.

Diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu na Odseku za španski jezik i hispanske književnosti. Pre angažovanja u agenciji Headline, radila je u Agenciji sudskog tumača i prevodioca kao stručni prevodilac za engleski jezik. Pored toga, radila je kao slobodni prevodilac za engleski i španski jezik.


JELENA MITIĆ-PALAVESTRA

Jelena Mitic

Kao Senior Account Executive, Jelena Mitić-Palavestra predvodi kreativno-vizuelni deo našeg tima. Agenciji se pridružila posle višegodišnjeg iskustva u novinarstvu – radila je, između ostalog, u redakcijama B92, Studija B, Blica, Glasa javnosti, bila je zadužena za odnose s javnošću u Ministarstvu za telekomunikacije i sarađivala sa mnogim stranim i domaćim medijima. Veliko poznavanje medijske scene prenela je i u Headline i predstavlja veliku podršku klijentima u cilju boljeg plasiranja informacija i prepoznavanja međusobnih potreba. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu.


DUŠICA RADOJKOVIĆ

Dusica Radojkovic

Dušica Radojković, naš Account Executive, posle asistentskog iskustva u drugim agencijama, u Headline-u se specijalizovala za brand PR i FMCG, a održava odlične odnose sa novinarima iz svih redakcija. Starijim kolegama svojim znanjem i angažovanjem približila je svet digitalnih komunikacija.

Diplomirala na Fakultetu političkih nauka Beogradskog univerziteta, smer međunarodne studije. Niz godina trenirala sinhronizovano plivanje, bila šampion i deo pobedničkog tima, a svoju ljubav prema ovom sportu prenela je na mališane koje je godinama obučavala.


JELENA GARIĆ

Jelena-Garic

Jelena Garić, Senior Assistant, kroz rad u našoj agenciji, posvetila se komunikaciji za različite ustanove kulture, kao i unapredjenju odnosa sa medijima. Dosta vremena posvećuje plasiranju informacija i promociji robe široke potrošnje. Vodi poslove organizacije pojedinačnih dogadjaja, kao i održavanje konferencija.


ALEKSANDRA ADŽIĆ, STEFAN TRIFUNOVIĆ

Aleksandra Adzic i Stefan Trifunovic

Timu Headline-a pridružuli su se krajem 2012. godine, kao diplomci Fakulteta političkih nauka i osvežili nas novim idejama, dobrim poznavanjem digitalnih komunikacija i novih trendova u komunikaciji. Zaduženi su za praćenje medija, plasiranje različitih saopštenja, a veliki deo poslovnog dana provode na društvenim mrežama i doprinose daljem razvoju digitalnog sektora u Agenciji.